Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Асфалтирана улица Данка Митрова у центру Српца

Асфалтирана улица Данка Митрова у центру Српца

Улица Данка Митрова у центру Српца, која важи за једну од најпрометнијих саобраћајница у ужем градском језгру, данас је засијала пуним сјајем након што је завршено њено асфалтирање у дужини од 350 метара.

Радове је изводило грађевинско предузеће “МГ Минд” из Мркоњић Града а вриједност инвестиције износила је око 80 хиљада KМ. Инвеститор је била Влада Републике Српске.

Протеклих дана на овом путном правцу извршено је стругање постојећег хабастог слоја асфалта, крпљење ударних рупа, нивелисање сливника и шахтова а данас је постављена нова асфалтна маса.

Радове је обишао начелник општине Млађан Драгосављевић са сарадницима. Он је изразио задовољство што ће након дужег периода бити побољшано одвијање саобраћаја у овој улици.

“На овај начин додатно смо допринијели уређењу строгог центра града. Протеклих мјесеци је асфалтирано неколико паркинг простора а у току су радови на санацији још два паркинга. Ових дана су се приводили крају и радови на регионалном путу од Српца до Прњавора а у току је реконструкција још неколико путних праваца. Такође смо уљепшали градски трг новим играчкама и справама за најмлађе, што је учинила мало која локална заједница у Српској у оваквој мјери”, истакао је начелник Драгосављевић.