Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Начелник Млађан Драгосављевић покренуо Дан отворених врата за привреднике

Начелник Млађан Драгосављевић покренуо Дан отворених врата за привреднике

У циљу остваривања квалитетније комуникације са привредницима, начелник општине Млађан Драгосављевић покренуо је активност увођења Дана отворених врата за привреднике општине Србац који ће се одржавати сваког посљедњег петка у мјесецу у сали број 5 у згради Општинске управе.

Пријаве за Дан отворених врата вршиће се на прописаном обрасцу у шалтер сали општине Србац или на контакт телефон 051/740-001, а могу се преузети и на нашој интернет страници ОВДЈЕ. Заинтересовани привредници могу се пријавити сваким радним даном до 20. у мјесецу, у времену од 7 до 15 часова.

„Дан отворених врата“ је активност која привредницима, нарочито онима који немају успостављену комуникацију са локалним властима, омогућава директну комуникацију између привредника и начелника општине.

Основни задатак ће бити да побољша и унаприједи комуникацију између привредника и начелника, да детектује основне проблеме са којима се привредници сусрећу, те да се исти системски рјешавају у сарадњи са службама Општине и осталим надлежним органима.

Уколико на одређена питања није могуће дати одговоре на лицу мјеста у оквиру „Дана отворених врата“, на иста ће се у писаној форми одговарити у што краћем року, тако да ће привредници бити у прилици да добију одговоре на сва постављена питања.

Општина Србац ову је активност покренула у жељи да побољша комуникацију са привредницима, односно да општину Србац позиционира као транспарентну, одговорну и отворену локалну заједницу усмјерену ка привредном развоју.