Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Семинар “Интелектуално власништво за привредне субјекте” у четвртак, 31. августа у Бањалуци

Семинар “Интелектуално власништво за привредне субјекте” у четвртак, 31. августа у Бањалуци

Привредна комора Републике Српске у сарадњи са Институтом за интелектуално власништво Босне и Херцеговине, организује семинар на тему „Интелектуално власништво за привредне субјекте„, која ће се одржати у четвртак, 31.08.2023. године, са почетком у 11 часова у Привредној комори РС, Бања Лука, ул. Бранка Ћопића 6, сала Сутјеска.

Интелектуално власништво је „неопипљива“ имовина, али врло често највриједнија имовина компаније коју је потребно континуирано унапријеђивати, али и законски заштитити од потенцијалних злоупотреба. Имајући у виду значај интелектуалног власништва у данашњем пословном окружењу као и потребу подизања свијести о потреби заштите истог, на семинару ће се презентовати тематске цјелине које се односе на патенте, жигове и индустријски дизајн, те на услугу Преддијагностике интелектуалног власништва, коју је Институт за интелектуално власништво однедавно увео као бесплатну услугу за мала и средња предузећа.

Семинар је намијењен привредним субјектима, организацијама за подршку бизнису као и онима који су професионално заинтересовани за ову проблематику.

Предавачи на семинару су:

Ирма Исак Гудељ, Институт за интелектуално власништво БиХ;
Ирма Делибашић, Институт за интелектуално власништво БиХ;
Горан Трифковић, Институт за интелектуално власништво БиХ.

Семинар је бесплатан за све учеснике, а пријаве се врше најкасније до 30.08.2023. године, путем линка: https://edukacije.komorars.ba/event/seminar-intelektualno-vlasnistvo-za-privredne-subjekte/.

Све додатне информације можете добити на телефон +387 51 493 138. Kонтакт особа је Соња Милинчић (sonjam@komorars.ba).