Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

У току изградња новог објекта Слоге и игралишта за одбојку у Малим Ситнешима

У току изградња новог објекта Слоге и игралишта за одбојку у Малим Ситнешима

На градском стадиону у Српцу у току је изградња темеља за нови објекат Фудбалског клуба “Слога” који ће након пет деценија добити нове свлачионице, ресторан на првом спрату и друге просторије, које се граде по пројекту младог србачког архитекте Александра Kомадине.

Након што је у понедјељак озваничен почетак ове инвестиције, од стране предсједника Фудбалског савеза Републике Српске и ФС БиХ, Вице Зељковића и представника Општине Србац, на челу са начелником општине Млађаном Драгосављевићем, грађевинске машине су јуче интензивно кренуле са радовима.

“Радови на изградњи коштаће око 400 хиљада KМ, од чега ће 300 хиљада издвојити Фудбалски савез БиХ а остатак ће се обезбиједити из других извора финансирања”, рекао је предсједник Слоге, Бранко Граховац.

Прву фазу изградње изводи грађевинска фирма “Браћа Мићић” из Модриче, Радом Мићићем, а цијена ове фазе радова, а у наредна два мјесеца објекат би требао бити прекривен.

Јуче су почели радови и на изградњи игралишта за одбојку на пијеску у улици Вука Kараџића у Малим Ситнешима.

Kоординатор акције Бранко Граховац каже да ће радови трајати два дана а игралиште ће бити намијењено за дјецу и одрасле.

“У четвртак завршавамо радове и позивам све мјештане да нам се придруже тог дана у 15 часова како бисмо обиљежили завршетак адаптације игралишта. Том приликом ће са мјештанима бити обављен разговор на тему инфраструктурног развоја Малих Ситнеша”, рекао је Граховац.