Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Позив за пријаву пројеката за дм кампању {ЗАЈЕДНО} за боље сутра 2023.

Позив за пријаву пројеката за дм кампању {ЗАЈЕДНО} за боље сутра 2023.

Kомпанија dm drogerie markt отворила је позив за пријаву пројеката који ће допринијети добробити женског здравља.

Позив је дио друштвено одговорне кампање {ЗАЈЕДНО} за боље сутра, а упућен је свим удружењима, установама, јединицама локалне и подручне самоуправе, те непрофитним правним особама (удружења и фондације) који за циљ имају унапријеђење и очување физичког и менталног здравља жена.

Пријаве су отворене на dm платформи www.dm-zajedno.ba од данас, 24. маја до 4. јула 2023. године до 16 часова, када завршавају. Пројекти који се пријављују требају имати за циљ унапријеђење и очување физичког и/или менталног здравља жена, бити усмјерени на потицање и развој здравијег стила живота, те бити фокусирани на унапријеђење квалитета живота жена, што подразумијева рјешавање социјалних проблема или подизања свијести о проблемима с којима се жене сусрећу у приватном и пословном животу. Пројекти требају бити усклађени с Правилима и условима пријаве пројеката објављених на dm платформи.

Уз попуњен онлајн формулар потребно је приложити и детаљан опис пројекта као и разрађен буџет, а компанија dm ће одабрати оне који ће у највећој мјери допринијети превенцији болести које погађају жене, те унаприједити здравље жена свих старосних група.

Одабране пројекте dm ће подржати у виду донација производа из dm асортимана, финансирањем услуга или набавке потребних материјала и опреме за реализацију пројеката. Апликанти могу пријавити само један пројекат, који ће бити реализован на територији Босне и Херцеговине.

Више информација је доступно страници www.dm-zajedno.ba.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *