Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Од 24. октобра јавни увид у нацрт измјене дијеларегулационог плана проширења индустријскезоне у Ситнешима

Од 24. октобра јавни увид у нацрт измјене дијеларегулационог плана проширења индустријскезоне у Ситнешима

Одјељење за просторно уређење и стамбено-комуналне дјелатности општине Србац обавјештава јавност да ће нацрт измјене дијела „Регулационог плана проширење индустријске зоне у Ситнешима“, бити изложен на јавни увид.

Нацртом реуглационог плана обухваћен је простор смјештен у југоисточном дијелу Општине Србац, у насељу Ситнеши, у укупној површини од 13,2 ха, непосредно уз регионални пут Србац – Прњавор и биће изложен на јавни увид у просторијама Општинске управе општине Србац – Шалтер сала (инфо пулт) од 7 до 15 часова и просторијама Центар за пројектовање и консалтинг „ЦПК“ Д.О.О., Бања Лука, улица Ада број 24 од 8 до 16 часова у периоду од 24.10.2023. године до 24.11.2023. године

Нацрт регулационог плана биће објављен на нашој интернет страници.

За вријеме трајања јавног увида, све до 24.11.2023. године, свако физичко и правно лице може дати мишљење, примједбе и приједлоге на нацрт, уписом у свеску која ће се налазити у просторијама у којима ће нацрт бити изложен или доставити у форми дописа Општинској управи општине Србац – Одјељење за просторно уређење и стамбено – комуналне дјелатности.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *