Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Нацрт регулационог плана дијела простора у Видовданској улици од данас на јавном увиду

Нацрт регулационог плана дијела простора у Видовданској улици од данас на јавном увиду

Одјељење за просторно уређење и стамбено-комуналне дјелатности обавјештава јавност да је нацрт „Регулационог плана дијела простора у улици Видовданска у Српцу”, од данас изложен на јавни увид.

Нацртом реуглационог плана обухваћен је простор смјештен у југозападном дијелу општине Србац, удаљен око један километар од центра Српца, у Видовданској улици који се везује на Магистрални пут MI-102 Нова Топола – Србац и изложен је на јавни увид у просторијама Општинске управе Србац – шалтер сала (инфо пулт) од 7 до 15 часова и просторијама „Роутинг“ д.о.о., Бања Лука, улица I Крајишког корпуса број 16, од 8 до 16 часова у периоду од 05.03.2024. године до 05.04.2024. године.

Нацрт регулационог плана је објављен и на интернет страници Општине Србац ОВДЈЕ.

За вријеме трајања јавног увида, све до 05.04.2024. године свако физичко и правно лице може дати мишљење, примједбе и приједлоге на нацрт, уписом у свеску која ће се налазити у просторијама у којима ће нацрт бити изложен или доставити у форми дописа Општинској управи Србац – Одјељење за просторно уређење и стамбено – комуналне дјелатности.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *