Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Нацрт допуне регулационог плана дијела насељеног мјеста Повелич од 18. јуна на јавном увиду

Нацрт допуне регулационог плана дијела насељеног мјеста Повелич од 18. јуна на јавном увиду

Одјељење за просторно уређење и стамбено-комуналне дјелатности обавјештава јавност да ће нацрт допуне регулационог плана дијела насељеног мјеста Повелич бити изложен на јавни увид.

Нацртом реуглационог плана обухваћен је простор смјештен у југозападном дијелу општине Србац, у насељу Повелич, у укупној површини од цца 0,6 ha, непосредно у близини магистралног пута Нова Топола – Србац и биће изложен на јавни увид у просторијама Општинске управе општине Србац – Шалтер сала (инфо пулт) од 7 до 15 часова и просторијама „HKP CONSULTING“, д.о.о., Бања Лука, улица Петра Кочића број 5, од 8 до 16 часова, у периоду од 18.06.2024. године до 18.07.2024. године

Нацрт Регулационог плана биће објављен и на интернет страници Општине Србац – www.srbac-rs.com.

За вријеме трајања јавног увида, све до 18.07.2024. године, свако физичко и правно лице може дати мишљење, примједбе и приједлоге на нацрт, уписом у свеску која ће се налазити у просторијама у којима ће нацрт бити изложен или доставити у форми дописа Општинској управи општине Србац – Одјељење за просторно уређење и стамбено – комуналне дјелатности.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *