Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Јавни позив за учешће у програму обуке о припреми пословних планова

Јавни позив за учешће у програму обуке о припреми пословних планова

Предузеће Центар за економију д.о.о. из Бањалуке позива припаднике пољопривредно – прехрамбеног сектора (индивидуалне пољопривредне произвођаче, предузећа из области пољопривреде, удружења пољопривредника, пољопривредне задруге, итд.), те садашње и будуће консултанте, који раде у пољопривредно – прехрамбеном сектору, да се пријаве за учешће у програму обуке о припреми пословних планова, који се реализује у оквиру пројекта EU4AGRI, финансираног од стране Европске уније.

Обука ће бити одржана у периоду мај – јули 2023. године и траје 60 радних часова организованих у три модула, који заједно чине цјелину, а обрађују комплетну тематику везану за пословно планирање.

За потребе одржавања програма обуке биће формиране двије групе учесника, са максималним бројем од 20 учесника по групи. Прву групу ће чинити пољопривредни произвођачи, а другу консултанти. Од учесника се очекује да редовно и активно учествују на обуци.

Учешће у обуци је бесплатно.

Обука ће се одржавати у Бањалуци, у хотелу Јелена, ул. Јована Дучића 23а.

Програм обуке се изводи у оквиру пројекта EU4AGRI, који финансира Европска унија, а спроводе Развојни програм Уједињених нација (UNDP) у БиХ и Чешка развојна агенција (CzDA).

Пројекат „Подршка Европске уније за конкурентност пољопривреде и рурални развој у Босни и Херцеговини“ (EU4AGRI) је четворогодишња иницијатива (2020-2024), са циљем модернизације пољопривредно-прехрамбеног сектора, отварања нових и задржавања постојећих радних мјеста, те подршке опоравку од кризе проузроковане COVID-19 вирусом у Босни и Херцеговини.

Програм обуке је намијењен за учеснике из шире регије Бања Лука (Нови Град, Приједор, Kостајница, Kозарска Дубица, Градишка, Лакташи, Нова Топола, Србац, Прњавор, Дервента, Добој, Теслић, Тешањ, Kотор Варош, Челинац, Kнежево, Јајце, Мркоњић Град, Шипово) и Унско – санског кантона (Сански Мост, Kључ, Босански Петровац, Дрвар, Бихаћ, Цазин, Велика Kладуша, Босанска Kрупа).

Ако сте заинтересовани да унаприједите вјештине пословног планирања, молимо Вас да попуните образац за учешће у програму обуке ОВДЈЕ и да га пошаљете путем e-mail-a, заједно са својим CV-јем (биографијом).

Наведене документе шаљите на e-mail адресу: milos.t@centarzaekonomiju.com. Тражене документе можете послати најкасније до 20.04.2023. године. Више информација о програму можете добити путем телефона 065 910 944.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *