Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Јавни позив за додјелу бесповратних средстава пољопривредним произвођачима и прерађивачима за набавку механизације, опреме и алата БТП-23

Јавни позив за додјелу бесповратних средстава пољопривредним произвођачима и прерађивачима за набавку механизације, опреме и алата БТП-23

Фондација за одрживи развој „Progressus“ додјељује бесповратна средства пољопривредним произвођачима и прерађивачима за набавку механизације, опреме и алата мађарске производње.

Сви заинтересовани пољопривредни произвођачи и прерађивачи могу да се пријаве на Јавни позив БТП-23 путем електронског система Фондације за подношење и обраду пријава, те реализацију пројеката (ПОС систем) на адреси pos.forsrpska.org од 14. августа до 14. октобра до 23:59 часова.

На предметни позив могу се пријавити самостални предузетници и правна лица регистрована за пољопривредну дјелатност.

Укупни прихватљиви трошкови набавке састоје се из бесповратних средстава, највише до 70 одсто и сопственог учешћа, најмање 30 одсто.

Рок за реализацију набавке механизације, опреме и алата је 31. август 2024. године.

Општи циљ позива је повећање ефикасности и конкурентности пољопривредних произвођача и прерађивача, развој технологије производње, унапређење кориштења капацитета и управљања ресурсима, побољшање услова одрживости и пословања.

Више информација о јавном позиву можете пронаћи ОВДЈЕ.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *